DCC Decoder Service


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Commando Centrales

Producten > Digitrax


Commando DCC Centrales.

Als gevolg van de flink duurder geworden Amerikaanse Dollar t.o.v. de Euro, zullen ook de Digitrax producten duurder worden bij binnenkomst van nieuwe zendingen. De prijzen zullen dan daarop aangepast worden. Waar voorraad van is zal worden verkocht tegen de huidige vermelde prijs op de betreffende webpagina. Waar geen voorraad van is, is de vermelde prijs niet meer geldig.


Zoals in November 2010 op deze website al vermeld is, komt de nieuwe DCC commando centrale, type DCS51, eind Februari begin Maart 2011 in Nederland en is inmiddels beschikbaar.
Het is de opvolger van de welbekende DCS50. De DCS51 heeft de naam "Zephyr Xtra" en is zeer geschikt voor beginners die ook weer niet te krap met treinen willen rijden. Wat biedt deze "Zephyr Xtra" eigenlijk. Om te beginnen is deze commando centrale makkelijk te bedienen, er is een grote knop aanwezig om de snelheid te regelen en evenzo een grote knop om de rijrichting om te schakelen. Er is een nummeriek toetsenbord aanwezig waarmee makkelijk een 2 of 4 cijferige adressering voor de locomotieven gemaakt kan worden. Wat vooral van belang is voor de Amerikaanse rijders.

Digitrax Zephyr Xtra, DCS51.

Zephyr Xtra DCS51.

Overzicht toebehoren DCS51.

Er kunnen maximaal 20 adressen gebruikt worden en dus evenzo ook met 20 locomotieven tegelijkertijd gereden worden. Er kunnen maximaal 9000 locomotief adressen worden opgeslagen. Uiteraard kan deze "Zephyr Xtra" ook aangesloten worden op het welbekende LocoNet® van Digitrax. Dit biedt dan weer de mogelijkheid om met 19 extra handregelaars de treinen te besturen. Verder beschikt deze "Zephyr Xtra" over de mogelijkheid om 28 functies te gebruiken, uiteraard indien de locomotief daarmee is uitgerust. Ook kunnen er stationaire (wissel) decoders mee bedient worden tot een maximum van 999 adressen. Zelfs consist (multiple) rijden is mogelijk. Het makkelijke van deze "Zephyr Xtra" is dat ze ook DCC decoders kan uitlezen wat de CV waarden betreft. D.w.z. je kan controleren hoe je de DCC decoder hebt geprogrammeerd. Wanneer je dan ook nog een UR90 voor infrarood besturing of een UR92CE voor radiobesturing aansluit op het Loconet, dan kan er zelfs draadloos worden bestuurd.

Een Nederlandstalige handleiding, van deze DCS51, is nu beschikbaar en wordt meegeleverd tesamen met de DCS51 (Zephyr Xtra).

De prijs van deze Nederlandstalige handleiding, zonder de DCS51, is € 7,95.

Type Commando centrale;

DCS51.
Zephyr Extra.

Digitrax.

Bediening middels;

Drukknoppen.

 

Uitlezing display;

4 karakters.

 

Opslag locomotief adressen;

9000.

 

Opslag wisseldecoder adressen;

999.

 

Adressering;

2 en 4 digits.

2 digit = 01-127.

Te bedienen functies;

29. F0 - F28.

Afhankelijk van locdecoder.

Tegelijk rijden met;

20

locomotieven.

Tegelijk bedienen met;

19

handregelaars.

DCC decoders programmeren;

Ja.

 

DCC decoders uitlezen;

Ja.

 

Wissel-decoders programmeren;

Ja.

 

Aansluiting op LocoNet®;

Ja.

Niet noodzakelijk.

Consist (multiple) rijden;

Ja.

 

Kan de volgende DCC decoders besturen;

ESU, Zimo,
Uhlenbrock, Digitrax, CVP, NCE, Hornby, Soundtraxx, QSI, MTH, BLI, Kuen, Tams, Lenz, Rautenhaus.

 

Te leveren vermogen;

3 Ampère.

 

Levering met netvoeding;

Ja.

230 Volt. 50 Hz.

Voorraad;

Nee.

0 stuks.

CE keur;

Ja.

 

Prijs in €;

320,00

= DDS prijs.

Prijs in €;

272,00.

= DX prijs.

Digitrax Zephyr Xtra, DCS51.

Digitrax DCS51.

Commando centrale.

Digitrax Zephyr Xtra, DCS51.

DCS51 handleiding.

Handleiding voor commando centrale en DCC decoder installatie.

Digitrax Zephyr Xtra, DCS51.

Voeding 230 Volt voor Zephyr Xtra.

Netvoeding 230 Volt voor DCS51, met CE keur.

Deze Digitrax DCC Commando Centrale kunt u hier bestellen.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze aan ons te stellen.


PRIJS DDS = € 320,00.
Prijs DDS is geldig wanneer u direct bij aankoop aangeeft eventuele garantie in de toekomst bij DCC Decoder Service claimt.

PRIJS DX = € 272,00.
Prijs DX is geldig wanneer u direct bij aankoop aangeeft eventuele garantie in de toekomst bij Digitrax in Amerika claimt.
Voor de garantie procedure van Digitrax in Amerika zie, www.digitrax.com "no worries warranty".


Digitrax Zephyr Xtra, DCS51.

LocoNet tester.

LocoNet tester.Handleiding Digitrax Zephyr DCS50.

Verkrijgbaar bij DCC Decoder Service, nog enkele Nederlands talige handleidingen van de Digitrax Zephyr DCS50 commando centrale. Prijs is 4,95 Euro.

LET OP, aan deze Nederlandstalige handleiding kunnen geen rechten worden ontleend. De originele handleiding is die van de fabrikant Digitrax en is in het Engels gesteld. Deze Nederlandstalige handleiding kunt u hier bestellen.


Homepage | Service activiteiten | Laatste Nieuws | Producten | Klanten reageren | Zelf inbouwen? | Tips voor inbouwen | Klant project foto's | Projecten | DCC techniek | Test locomotief | Workshops | DCC wetens-waardigheden | Beurzen | Links | Definities | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu